Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


Du måste vara motiverad för att du slutat röka. Du kommer att uppleva många fördelar med att ge upp denna vana. En av dem är tillräcklig för att motivera dig när det blir tufft. Skydda din hälsa och familjens hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. Fortsätt läsa för idéer som gör det lättare att sluta röka.

Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta kan vara en lång process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

TIP! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Försök hitta något att tänka på om ämnet.

Försök inte själv det här. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

När du slutar röka, behöver du ett hälsosamt sätt att klara av stressen i samband med nikotinuttaget. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla dig till ditt program.

Taper ner din rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Försök en fördröjning på en timme innan du röker din första morgoncigarett. Försök röka bara en halv cigarett för att minska rökning.

Avsluta tills du får det rätt. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Så småningom kommer en av dina ansträngningar att bli permanenta.

Sluta rökaSource link