Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


En del att sluta röka är en fråga om att kasta bort sina rökredskap och använda sin viljestyrka för att övervinna begär. Även om dessa saker är en start i rätt riktning är andra faktorer också på spel. Det finns ett antal tekniker och hjälpmedel du kan använda som hjälper dig att sluta röka.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och vägledning för att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller community colleges.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Ta en dag i taget när du slutar röka. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga mallen.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att avsluta. Alla har sina mål. Det är viktigt att du hittar vad dina bästa alternativ är. Skapa din egen personliga lista gör det här.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Älskade

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och triumfera att sluta. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Tips! Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till lite nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha deras stöd , det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta är svårt, så du borde få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska göra Det flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de skäl du ville sluta röka i början.

Du borde inte försöka sluta röka. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

As du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

TIPS! Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Genom att byta till ett varumärke som du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare.

Till exempel, när du väl utför din första rökfria veckan, gå till en film. Efter en tobaksfri månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det hjälper dig att sluta röka.

De första sju dagarna av något slutförtande försök kommer att vara det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. När din kropp sköljer nikotin, är cravings vanligen psykologiska i naturen. Medan de fortfarande är mycket verkliga och kan vara intensiva, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Taper ner din rökning. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du går för en rök för att hjälpa dig att skära tillbaka.

TIPS! Om du återkommer, kom tillbaka på rätt spår och håll dig klar att sluta. Även planerna som är mycket organiserade misslyckas ibland.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst gör du själv istället för ett offer du gör. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Du kommer att hitta dina motivationer och vara mer benägna att lyckas.

Om du känner att du håller på att knäcka, behöver du ringa någon för sitt stöd. Inte bara fungerar telefonen som en bra omställning tills ditt begär har upphört, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Förhoppningsvis kommer du att bli bättre med informationen i den här artikeln. informeras om de åtgärder du kan vidta för att sluta röka. Medan det kanske inte är realistiskt att tro att du aldrig kommer att bli frestad igen, är det mer troligt att du slutar på ett sätt som inte är svårt om du tillämpar tipsen i den här artikeln i ditt liv.

Rökning används ofta som en hjälp till att komma igenom stressiga händelser. Om så är fallet, innan du kan sluta röka, behöver du en annan aktivitet för att ersätta rökning under stressstunder. Yoga eller meditation är kända för att lindra stress och är så mycket hälsosammare än att röka.

Massor av människor vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link