Använd informationen nedan för att hjälpa dig att sluta röka


En av de svåraste sakerna att sluta röka måste hantera det dagliga livet i livet utan cigaretter. Du behöver inte vara kedjad för att röka för resten av ditt liv. Använda dessa tips och tekniker kan du vara en icke-rökare en gång till.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Använd detta som en källa till motivation och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

Support Group

Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Tips! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Om du vill uppmana dig att tända, försök använda en fördröjning taktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Att undvika de utlösare som orsakar att du längtar efter en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Tips! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Avsluta tills du får det rätt. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Varje gång du måste sluta, tillåt dig så länge som möjligt. Låt varje misstag vara en lärande möjlighet. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom kommer att göra det möjligt för dig att sluta helt.

Hitta stöd genom olika onlinefora och samhällen. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Dessutom kommer de som går igenom samma sak som du är bättre att förstå dina kampar.

De tips som ges i denna artikel ska ge dig verktyg och förtroende för att sluta röka. Dela dina kunskaper och erfarenheter med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.Source link