Användbara pekare för att hjälpa dig att sluta röka


För den rätta typen av framgång med att sluta röka är motivatörer nyckeln. Det finns så många fördelar när du slutar röka. Tänk på dessa fördelar. Låt dem motivera dig att fortsätta försöka sluta när det känns svårt. Din hälsa kommer att förbättras, såväl som din familjs hälsa. För att inte nämna de pengar som kommer att sparas och vitaliteten du kommer att utstråla. Fortsätt läsa för att få reda på mer om de mest effektiva metoderna att sluta röka.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång promenad. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Secondhand Smoke

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en process.

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Detta kommer att bli förödande under tiden, eftersom du kan utsätta giftiga kemikalier genom secondhand rök. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, men du skyddar också dina nära och kära.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Växla dina belöningar runt årsdagar för prestation, som att sluta i en vecka eller månad. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

TIPS! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotingummin eller hudfläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i ditt system stadigt när du arbetar med att inte röka.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Oavsett, hitta ett visst sätt att motstå frestelsen så att du inte längtar efter en cigarett.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. För rökare är sättet att hantera en stressig situation att tända en cigarett. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Det är klokt att ha mer än bara en idé om din första idé inte verkar vara tillräckligt med hjälp.

Sluta röka görs inte bara för dig själv utan också för dina nära och kära. De människor som bryr sig om dig vill att du ska ha ett långt, hälsosamt liv. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Det finns inget behov av att du är en av dessa statistiker.

TIPS! Gör en undersökning av vad som utlöser din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil.