Användbara pekare för att hjälpa dig att sluta röka


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Med rätt inställning och några användbara råd kan vem som helst finna det möjligt att sluta röka. Sätt dessa tips till handling, och du kommer att upptäcka att sluta är lättare än du trodde.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

TIPS! När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

Nikotinutbyte

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan vara överväldigande. Överväg nikotinersättningsterapi. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

Gör inte det själv. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att prata med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Om du gör det hjälper du att maximera din sannolikhet för framgång och kommer dig närmare ditt mål.

TIPS! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Gör dem medvetna om att deras stöd är viktigt, men att de inte borde vara dömliga.

De flesta vill sluta, men få är villiga att göra ansträngningarna att göra det. De människor som framgångsrikt kan sluta har vanligtvis gjort en solid plan och har mycket motivation att fortsätta. Informationen från den här artikeln bör tjäna dig bra för att formulera dina egna planer.Source link