Användbara pekare för att hjälpa dig att sluta röka


Cravings för cigaretter kan komma på de värsta tiderna. Du måste sluta samtal och gå ut för att ha en cigarett, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Om du vill sparka den här pinsamma vanan, fortsätt läsa. De avslöjar metoder som är bevisade effektiva för rökaren som vill sluta.

Sluta röka ett steg åt gången. Att ge upp nikotin är en långsam process. Försök att inte hysa om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara knäppet i rätt riktning du behöver sluta röka.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Du kan också få reda på andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att din kropp kommer att gå genom att dra tillbaka, så det kommer att krävas mat som galen.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Gör inte allt här själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, tillåta dem att ge dig den hjälpen. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom användbara insikter i processen.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Många människor tycker om stöd från onlinebyte och diskussionsforum. Det finns ganska många webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Det kan också hjälpa till att få stöd av personer som vet exakt vad du går igenom.

TIPS! Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. Dessa tips bör ge dig nudge att sluta röka för gott. Försök med de råd du just lärt dig och befria dig från din missbruk av rökning.Source link