Användbara tips för att hjälpa dig att sluta röka


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, men många av dem förstår inte hur man gör det. Som det är med allt, desto mer utbildade handlar du om att sluta, desto mindre förvirrande blir det. Följande tips hjälper dig som verkligen vill sluta röka.

Att lägga ner något på skrivbordet kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende. Det kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan till och med sluta med att du kan stanna kvar fokuserad.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan ge dig behov för att hålla koll på att sluta röka.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Gör en lista över vilka metoder du ska använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person gör saker sina mål annorlunda. Det är viktigt att hitta vad som fungerar för dig och dina bästa alternativ är. Att göra din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Det kan hjälpa till att förhindra eventuell viktökning som du kan uppleva.

Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, du kan behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor. Försök att hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp sig eller saknar viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna som gör det viktigt att du vill sluta.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som är tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta som du kanske inte har.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningarna för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Tips! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväga att hjälpa processen med att försöka ersätta nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Minska mängden cigaretter som du röker. Detta kan vara ett effektivt sätt att lätta på tanken att sluta helt och hållet. Försök vänta minst en timme innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett i taget för att minska rökning.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, bör du tänka på hur din minskande hälsa kan påverka din familj. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte tillåt dig att bli en statistik.

Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ett återfall kan förena och göra de veckor eller månader du har spenderat att inte röka värdelös. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Tips! Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Genom att ha en positiv uppfattning är du mer sannolikt att lyckas.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Keeping aktiv hjälper dig också att undvika att gå upp i vikt också. De endorfiner som släpps under träning kan uppfylla dina nikotinbehov till ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att ge dig incitamentet och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Som du kan se finns det ett antal saker du kan göra för att hjälpa dig i din strävan att sluta röka. Att ha informationen att veta vilka tekniker som fungerar bäst kommer att göra processen mycket enklare. Om du tillämpar de användbara råd som nämnts tidigare borde du vara väl på väg att sluta.

TIP! I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök.

Massor av människor vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Lyckligtvis innehåller den här artikeln utmärkta tips som hjälper dig att gå vidare. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med den här artikeln.Source link