Användbara tips för att hjälpa dig att sluta röka


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Att säga att du kommer att sluta är mycket lättare än att faktiskt sluta, så många människor som önskar att de kunde sluta sluta hålla fast vid denna otäcka vana. Om du vill ta reda på vad det verkligen kräver för att sluta, har den här artikeln vad du behöver.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Att förvärva tjänster av en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra.

Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig att sluta röka. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

Minutfördröjning

När du känner att du behöver röka, prova fördröjningstaktiken. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

TIPS! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att sitta ner och skriva sättet att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill en cigarett. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den riktiga tankegången. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Detta är ett utmärkt verktyg för att börja din resa att sluta.

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du kommer dit. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan att röka, eller en vecka eller en månad, och så vidare. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

Sluta röka

Som du har lärt dig från den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker själv. Fastställande och planering är nycklar till framgång. Att göra detta och använda råd från denna artikel kan du sluta röka på nolltid.Source link