Användbara verktyg för att hjälpa dig att sluta röka


Om du verkligen vill lyckas med dina rökningsprocesser måste du vara vederbörligen motiverad. Det finns många fördelar att sluta röka. Det är inom dessa fördelar att du ska leta efter rätt motivation för att du ska kunna sluta. Det främjar inte bara allmän hälsa och hälsan hos dem runt dig och blir av med ett stort kostnadscenter i ditt liv, men det hjälper dig också att sänka risken för lungcancer. Fortsätt läsa för att hitta de bästa sätten att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Kallt Turkiet

TIPS! Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att lägga ner någonting ner i skrivelse kan förändra hela ditt perspektiv.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök aldrig att kyla kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.Source link