Användbara verktyg som hjälper dig att sluta röka


Rökare vet att rökning är skadlig för hälsan. Vilken rökare har någonsin försökt att argumentera för sin hälsosamma kvalitet hos sina cigaretter? Du kommer att ha problem med att hitta en icke-rökare som vet det första om att sluta. Men en ex-rökare kan visa dig vägen. Fortsätt läsa för att lära av sina erfarenheter och dra nytta av deras råd.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka och också anledningarna till att du motstår att sluta . Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Nikotinutbyte

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen vid brott rökning vana. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Forskning visar att nikotinersättningsprodukter som tuggummi, fläckar eller pastiller kan fördubbla framgångsnivån för att sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde uppe i första hand.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Bara prata med andra som är på samma resa som du kan ge dig mer inspiration och styrka att slutligen sluta.

Som du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Tips! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om du rökt, inne i ditt hus, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Belöna dig själv för att uppnå en milstolpe och planera varje belöning i förväg. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan att röka, eller en vecka eller en månad, och så vidare. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att vara på rätt spår.

Tips! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Nonsmokers kan inte fathom din önskan att röka en cigarett när du känner till de hälsomässiga kostnaderna. De kommer aldrig att förstå hur svårt att sluta är heller. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Använd deras idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.Source link