Användbara verktyg som hjälper dig att sluta röka


Du hör normalt att folk klagar på att det är svårt att sluta röka, men det är oftast ett resultat av att du inte förstår det bästa sättet att närma sig det. Som med allt, desto mer utbildade handlar du om att sluta, desto lättare blir det. Följande artikel kommer att hjälpa alla som försöker sluta röka.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, en plåster, medicin eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och bra tips som hjälper dig att sluta. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller community college, kyrka eller community college.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

Övning är en lång väg att lindra stress. Om du är i form eller dålig hälsa, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad eftersom av uttag, kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är en svår process, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

För att undvika att uppleva krävningar i samband med nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du har ner tid, distrahera dig med vänner, chatta med en vän eller läsa en bok.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från godis och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Tänk på hur ditt liv du kommer att ha. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Klipp tillbaka på hur mycket du slutade. Detta är ett bra sätt att underlätta processen för att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka bara hälften av en cigarett i taget för att skära på din rökning.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor, eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

TIPS! Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade avsevärt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Inte att bli ett nummer!

De första dagarna av att sluta är de svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter denna punkt kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Det kommer fortfarande vara svårt, men de kommer att bli mycket mindre hotande.

Bli av med alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

TIPS! Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Du kan ha använt rökning när du stressad. Om denna situation låter bekant, hitta en ny teknik för att hantera vardagliga stressnivåer.

När du vill röka träffar kan du läsa den här listan och bli motiverad att fortsätta på din resa.

Använd sunt förnuft när du äter. Börja inte med en diet medan du redan försöker sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Undersökningar visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa livsmedel kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Spendera tid på att tänka på skäl som du vill sluta röka. Skriv ner de främsta få orsakerna till ett papper och håll dem praktiska i din plånbok eller på fickan. När du känner behovet av en cigarett, ta ut ditt papper och titta över varför du vill sluta.

Det är känslomässigt utmanande att sluta röka. Cravings är riktiga saker och de är inte alltid lätta att motstå.

När du börjar sluta, sätt upp din dag så att du ofta är på platser där rökning är förbjuden. Om du bestämmer dig för att besöka en kafé, stanna inne, där du kan röka. Om du kommer att hålla dig borta från platser som tillåter dig att röka, blir det mycket lättare att berätta för dig själv.

TIPS! Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått.

Vid denna tidpunkt bör du inser hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. När du förstår de tekniker som fungerar och inte fungerar, kommer du att inse att sluta röka är inte så svårt. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.

Denna information fungerade som en bra handledning angående Array. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Nu behöver du bara använda artikelns tips.