Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det pinne


Din familj vill inte att du ska röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Ditt hem-, bil-, livs- och sjukförsäkringspremie kommer alla att minska om du väljer att sluta. Så vad håller dig tillbaka? Det finns ingen bättre tid än nu att sluta röka, så fortsätt läsa för några väldigt användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Supportgrupper kan hittas på många ställen, även på Internet, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Om du får en full natts sömn, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Förhandla med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Du har resurser, enheten och möjligheterna att sluta. nu är det dags att sätta dem alla tillsammans. Om du slutar röka, blir du friskare och lyckligare, och du kommer att leva längre. Du kan använda pengarna som du brukade spendera på cigaretter för att köpa de människor i ditt liv som har hjälpt dig att sluta lite tack gåva.Source link