Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det pinne


De flesta rökare vill verkligen sluta, men har stora svårigheter att fullborda eller ens försöka åstadkomma detta. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Använd sedan alla saker du lärde dig här för att sluta röka och eliminera den från din livsstil.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen borta. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Klipp tillbaka på rökning. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Rengör dina mattor, dina gardiner, dina kläder och dina möbler. Du ska även tvätta väggarna. Få lukten av rök ut ur allt i ditt hem. Om du gör det hjälper ditt hem att sluta lukta som cigaretter och stoppa det från att vara en konstant påminnelse om de cigaretter du haft.

Motivationsmeddelanden

TIPS! Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte är i rätt sinne eller de ger sig upp.

Utveckla ett system med dagliga påminnelser om varför du vill sluta och motivera meddelanden som hjälper dig. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter. Dessa påminnelser ger dig den enhet du behöver för att bekämpa frestelser.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Känn ingen ånger när du tränar det du har lärt dig här och nu.Source link