Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det pinne


Forskning har visat utan tvekan att nikotin är extremt beroendeframkallande. Det är faktiskt en av de svåraste ämnena att sluta med framgång. Lär dig så mycket du kan om de bästa teknikerna för att sluta röka så att du kommer att öka dina chanser att lyckas.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under de sena nätterna.

Försök snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam ätning.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. Ett annat mål kan vara att göra en hel månad rökfri. När du uppnår det målet, ge dig en trevlig middag ute på en speciell restaurang. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

TIPS! En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Du kommer att ha en bra start med att sparka din vana.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Att sluta röka kan förbättra din lukt, dina tänder och eliminera lukt från ditt hem och din bil. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Att sluta är svårt för din kropp och ditt sinne. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Med denna användbara information och ditt hårda arbete kan du sluta röka.Source link