Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det pinne


Nikotin är otroligt beroendeframkallande. Detta gör att lärandet att leva utan cigaretter är en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Ge dig själv den bästa chansen att lyckas genom att lära dig allt du kan om att sluta.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Du kan bli överväldigad av begär. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Sluta röka

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Tänk positivt på hur ditt liv ska bli så mycket bättre när du slutar röka. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Om du är seriös om att sluta röka vana, måste du bli bra på det. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du glider upp, skapa ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Så småningom kommer du att sluta för gott.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Det finns hundratals användbara webbplatser som är dedikerade till att främja dina mål att röka upp. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningarna som följer med att röka upphör.

Säg bara "nej" till cigaretter och rökfri tobak. Du kan förmodligen övertyga dig själv en rök kommer inte att skada dina framsteg, men sanningen är det verkligen kommer att göra. Kom ihåg att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Besluta inte att sluta "någon dag." Gör det idag. Ställ inte halvhjärtat ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! Om du begår att sparka din vana, så snart som möjligt kan du potentiellt förlänga ditt liv med många år. Detta lindrar också riskerna för begagnad rök, din familj och deras hälsa. Detta är huvudorsaken att sluta också.

Om du redan har försökt sluta och inte lyckats, känner du dig inte avskräckt. Även strategier som är extremt ljuvliga och börjat med stor beslutsamhet uppnår inte alltid det önskade resultatet. Ta reda på vad som orsakade din beslutsamhet att avta och behandla den som en lärande upplevelse som hjälper dig att guide dig nästa gång du slutar. Du kan uppleva en större triumf på vägen.

Titta på att sluta som något du tjänar, snarare än något du offrar. Du kommer att kunna sluta röka tidigare och förbli rökfri om du tycker positivt om att sluta. Fördelarna är mycket större än de tillfälliga svårigheterna, och det kommer att göra en kraftfull förändring i ditt liv. Detta håller dig på rätt spår och gör sluta verkar omedelbart viktigt.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Kom ihåg att du har svårt att sluta för att du är beroende. Att ge upp cigaretter kan tyckas nästan omöjligt, både fysiskt och mentalt. Implementera tipsen i den här artikeln och förenkla processen att sluta själv. Med den här hjälpsamma informationen och ditt hårda arbete kan du sluta röka.Source link