Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det pinne


Rökare vet att de inte borde röka. Ingen rökare kommenterar någonsin för en annan om de fantastiska vitaminerna och näringsämnena som de får i sina cigaretter. Människor som aldrig har rökt är clueless till riskerna med att försöka sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Artikeln nedan diskuterar några av de metoder som kan hjälpa dig att sluta röka.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Försök inte gå kallt kalkon.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Få en annan distraktion då.

Det är svårt för en icke-rökare att förstå varför en rökare tänds en cigarett och vet att de riskerar att sätta på sig sin hälsa. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. I den här artikeln har du dock hittat råd från personer som har varit rökare, människor som äntligen har ganska hemsk vana. Applicera sina erfarenheter i ditt liv och befria dig från att röka.Source link