Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det pinne


Ingen tvekan är du medveten om hur beroendeframkallande nikotin kan vara. Detta gör det oerhört svårt för vissa människor att sparka vanan. Se till att du lär dig allt du kan för att hitta de bästa sätten att gå vidare för att nå dina mål.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du går vidare, kan du börja förlänga dina mål.

Sluta röka

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du slutat. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnesstämning.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter gjorda specifikt för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obehagliga fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att föreskriva ett läkemedel som kan hjälpa dig att sluta.

Secondhand Smoke

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Secondhand rök kan negativt påverka sin övergripande hälsa och skada lungorna. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du lever med.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttag kan leda till att du känner dig rastlös, irriterad, frustrerad eller deprimerad.

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Att ställa in ditt supportsystem hjälper dig att vara mycket mer benägna att nå mål som är relaterade till att sluta.

Om du vill sluta måste du lära dig att sluta. De flesta människor slutar inte röka första gången de försöker. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du återkommer, ange ett nytt datum för att sluta igen. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör att du kan sluta helt.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter. Du kan också köpa dig en del smycken för att bära som en visuell påminnelse om ditt engagemang för att sluta röka.

TIPS! Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker axla hela bördan av rökuppehåll. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin, för din mantra. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

Träna ut när det är möjligt. Träning kan göra att du slutar röka mycket mer attraktiv när du märker den omedelbara förbättringen av lungkapaciteten. Dessutom kan du eliminera alla viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel av träning. Även om endorfiner som produceras från träning inte ersätter nikotinbehov, kan det minska trängseln.

Byt ut en frisk vana som träning för din rökning. När du tränar, slipper din kropp många endorfiner, vilket i sin tur gör ditt humör gå upp. Även när du tränar, är din kropp distraherad från att ha en cigarett. Dessutom bidrar träning till att kompensera förändringar i din ämnesomsättning som kan uppstå när du slutar, vilket hjälper dig att hålla viktminskning till ett minimum.

TIPS! En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer.

När du förbinder dig att sluta röka, få dina nära och kära att hjälpa till. Informera alla som är nära om din plan att sluta cigaretter för gott. Du kan bli förvånad över hur mycket uppmuntran och stöd du får, och hur fördelaktigt det kan vara. Du kan också maximera dina chanser till framgång genom att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta eller arbeta med en terapeut.

Det kan vara en smärta att sluta röka eftersom nikotin är en väldigt beroendeframkallande substans. Att stoppa kan vara svårt för människor, både emotionellt och fysiskt. Använd informationen som finns här för att göra saker lite mer hanterbara för dig själv. Om du försöker tillämpa informationen du bara läste finns det ingen anledning att du inte kommer att kunna sluta.Source link