Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det pinne


Behovet av att mata en nikotinberoende kan leda till obekväma tider. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Läs vidare för att hjälpa dig att göra det för att sparka vanan. Den här artikeln ger massor av hjälpsamma tekniker som du kan använda när du försöker sparka vanan.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Försök aldrig att sluta kolla kalkonväg. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Community College

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Dessa människor kommer att ge dig vägledning, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium, kyrka eller gemenskapskollegium.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Det här kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning som du kan uppleva.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska göra det. som slutar göra det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av orsakerna som gör det viktigt för dig att sluta.

Tips! Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och avleda dig från att röka är att delta i ett träningsprogram , och anmäler sig till det lokala gym. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar slutar din familj också andas röka att din rökning vana genererar. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla omkring dig hälsosammare.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj ett märke som du finner obehagligt. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att få dig i ditt försök att sluta.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. kan sedan stödja dig i din avslutande resa. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är det bästa sättet att sluta.

TIPS! Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. När du använder dessa mediciner, ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Tänk på hur mycket bättre andan blir, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta också.

Många människor som inte röker mer sannolikt misslyckades vid första gången de försökte. När du slutar, ta det dag för dag. Om du återkommer måste du omedelbart ange ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Planera hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare brukar röka när de är stressade. Ha en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha vad du behöver sluta.

Håll dig fri från platser eller saker som du skulle bli frestad att röka.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras genast . Regelbunden träning hjälper dig också att avvärja eventuell vikt under kontroll. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Om du har blivit trött på att du har en önskan att röka, är du redan halvvägs för att sluta! De råd som du läser i den här artikeln ger dig de extra verktyg du behöver för att slutligen ge upp cigaretterna. Använd det du har läst här och håll dig motiverad för att nå ditt mål!

TIPS! Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök kan påverka hälsan hos alla som är i kontakt med den.

Denna artikel gav så mycket bra råd om Array. Genom att gå över det du har lärt dig här kan du veta att du kan erövra. Du kan inte stanna där. Du måste fortsätta att hitta mer kunskap.Source link