Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det pinne


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, hittar du det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det medför. Som det är med allt, ju mer du lär dig och forskar om de bästa sätten att sluta röka, desto lättare blir processen. Läs vidare för att lära dig några av de strategier som kan sluta bli svåra.

Sluta röka ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och har bättre förmåga att hantera den dagliga grinden.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå varje dag. Innan du börjar ett träningsprogram, bör du först rådfråga din läkare.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar . Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på.

Tips! Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Gör klart att du behöver stöd, men det hjälper inte om dom är dömande.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De är ditt supportsystem, och finns där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Möjligheten att bli framgångsrik i din strävan att sluta röka kommer att öka betydligt.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Få en kalender och markera de milstolpar du vill nå och vilka belöningar du får när du ta dig dit. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Det här kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstider.

Tips! Om du vill sluta röka kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av.

Vid den här tiden borde du förstå hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. Eftersom du kan räkna ut vad som fungerar för dig, kommer processen att sluta din rökning vana gå mycket snabbare! Att utnyttja denna information kommer att förbättra din förmåga att slå din beroende av cigaretter.Source link