Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det pinne


Många människor planerar att sluta röka, men få lyckas faktiskt. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka idag och aldrig titta tillbaka. Ta den här informationen och använd den till god användning för att äntligen släppa vanan för bra.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök aldrig att sluta kalla kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyten eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Tips! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Nikotinutbyte

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Så småningom kommer du att sluta för gott och aldrig tända en annan cigarett igen.

TIPS! Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös och bli frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotinbytesterapier kan hjälpa till att hantera begär. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, dock.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Sök support online. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att planera att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du kanske inte har i din besittning.

Sluta röka

Eliminera påminnelser om dig själv som rökare, om möjligt. Kasta dina tändare, cigarettväska och askkoppar. Rengör ditt hem från topp till botten och tvätta alla dina kläder för att eliminera lukt av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

TIPS! Skulle rådgivning hjälpa dig? Ibland kan en individ röka av känslomässiga skäl. När du har tagit upp frågan, kan man rösta om att röka blir mindre frekvent.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsoskada hos dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för för farlig sekundär rök. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och alla runt dig hälsosammare.

När du bestämmer dig för att sparka rökning, kan du inte tillåta dig att misslyckas. Bli inte avskräckt om du inte lyckas med ditt första försök att sparka röken vana. De flesta är inte det. Om du blir sugen på att röka igen, försök förstå vad som gjorde att du gör det och fortsätt med ditt beslut att sluta röka. Låt inte detta återfall stoppa dig från ditt slutgiltiga mål att sluta.

TIPS! Nikotinersättningsterapi kan bara hjälpa till när du tar din resa mot att sluta röka. Du kan minimera eller till och med undvika ditt uttag med hjälp av nikotingummi, fläckar eller pastiller, vilket ger dig fönstret möjlighet att sätta ner cigaretter för gott.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta kommer att göra dig i färd med att eliminera rökning. Försök vänta minst en timme eller så innan du har din första cigarett för dagen. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett snarare än en hel en för att skära ner på rökning.

Sätt listan i en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kommer att hjälpa dig att motivera under svaghetstimmar.

Planera att ge dig några belöningar när du börjar sluta röka resan. Om du kan sluta köpa cigaretter ser du besparingarna. Köp dig en behandling med de pengar du sparar för att belöna dig själv för ditt hårda arbete och engagemang. Genom att ha denna konkreta belöning att arbeta mot kan det hjälpa till att motivera dig att fortsätta.

TIPS! Beslutet att sluta röka kan presentera unika känslomässiga hinder. Medan du kan övervinna dem, är cravings ett mycket verkligt fenomen.

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en fruktansvärd idé, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

Bli av med askar och tändare i ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas eller utlösas att röka.

Berätta för dina vänner, familj och medarbetare om dina planer på att sluta röka. Ju fler människor som vet, desto fler människor kommer att hålla dig ansvarig. Du kommer inte vilja svika människor eller förlora sina förväntningar. Detta kan motivera dig för att undvika cigaretter, oavsett hur svåra saker blir.

TIPS! Försök inte sluta röka bara för att andra människor vill att du ska. Du kan känna dig starkt om att sluta för din familj, men utan inre kraft och viljestyrka att göra det själv kan du misslyckas.