Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det Stick


Rökning är ohälsosamt och kan få mycket negativa konsekvenser för dig som rökare och de som finns runt dig. Du kan utveckla emfysem, lungcancer, eller lida av hjärtattack. Folket runt dig kommer också att möta hälsoeffekter från inandning av begagnad rök. Det följer således att sluta kan vara ett livräddande beslut. Följande artikel kommer att visa tips som kan hjälpa dig att lyckas med att sluta röka och leda en hälsosammare livsstil.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Tips! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du är ny att träna, börja långsamt genom att gå på gång varannan dag. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Vila är viktigt när du slutar röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Nikotinbytare

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Överväg nikotinersättningsterapi. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Gör ditt mål att röka inte ens en puff. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Kom ihåg att om du grottar i en gång gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Känn dig inte besegrad om du inte lyckas med ditt första försök att sluta. Även människor som har de bästa intentionerna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Försök att vrida dina svagheter i styrkor och lära av dina misstag. Du kan upptäcka att du erövrar en nästan identisk situation med rätt coping mekanismer i framtiden.

Titta på att sluta som något du tjänar, snarare än något du offrar. Du kommer att hitta det lättare att uppnå positiva resultat, om du ser valet i det ljuset. Kom ihåg hur mycket värdefull det kommer att vara i ditt liv, och hur de förespråkarna överstiger vägarna. Dessa tankar kan se till att du blir motiverad och påminna dig om dina skäl att sluta.

TIPS! Som med andra missbruk, närma dig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.