Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det Stick


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Du kommer att lära dig att precis som någonting annat i världen, ju mer information du har desto lättare är det. Detta är detsamma för att lära sig sätt att sluta röka. De tips som ingår i kommer att tillåta någon att ha rätt verktyg för att bekämpa rökning.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

För att sluta röka, bör du sträva efter att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress. När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Överväg att använda en terapi av nikotinbyte. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

Försök inte göra det själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom och slå rökning för gott.

Secondhand Smoke

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan även hälsan för de människor som bor med dig.

Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

Det bästa stället att börja när du slutar röka, är att bara sluta. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Stanna bara och börja inte göra det igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

När du planerar ditt slut, glöm inte att fakturera belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Av motiverande skäl, se till att du har ditt belöningsdiagram någonstans det är lätt att se av dig. Det kan bara vara det som håller dig motiverad när du känner frestelse.

Du bör hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

När du försöker sluta röka, håll dig positiv. Även de mest välorganiserade, mest avsiktliga sluta ansträngningarna misslyckas ibland. Titta tillbaka och ta reda på vad som gick fel för att lära av dina misstag när du försöker igen. Nästa gång du står inför en liknande situation kan du vara redo att lyckas.

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Förhoppningsvis har denna artikel utbildat dig på bästa sätt att närma sig svårigheterna att försöka sluta röka. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte ser du det inte är så svårt att sluta röka. Om du tillämpar de användbara råd som nämnts tidigare borde du vara bra på väg att sluta.Source link