Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det Stick


Rökning kan få en allvarlig skadlig effekt på din livskvalitet. Rökning är en illaluktande vana som fläckar dina tänder och kläder. De mer stora nackdelarna är dock de som är för din hälsa. Det är möjligt att ångra alla skador som orsakas av rökning genom att helt enkelt sluta. Om det inte har varit lätt för dig, fortsätt läsa för några tips som kan hjälpa dig att bli lättare.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Sluta röka

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Olika sätt att arbeta för olika människor. Du måste göra vad som fungerar för dig. Gör en lista för dig själv.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Replacement Therapy

TIPS! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. De konstanta begären kan överväldiga dig. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Det kan tyckas omöjligt att sluta röka, men det är väl värt ansträngningen när det gäller fördelarna som det kommer att erbjuda. Ovanstående råd bör ge dig möjlighet att fatta kloka beslut på din resa för att sluta röka. En av de viktigaste fördelarna med att sluta röka är ett nytt förtroende du kommer att utveckla i din förmåga att övervinna oddsen. Ge åtminstone en av tipsen ovanför ett försök idag.Source link