Är du redo att sluta röka? Tips för att göra det Stick


Det finns så många människor där ute som vem älskar att sluta röka. Rökning är inte hälsosam för någon, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Så läs igenom den här guiden och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning för gott.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och bra tips som hjälper dig att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller community colleges.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte fungerar första gången, bör du fortsätta försöka.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att begränsa eventuell viktökning som du kan uppleva.

Du borde inte försöka att axla hela bördan av rökningstopp. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. Efter en månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och de som är friskare.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och de hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Att ha ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta. Det här hjälper dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Tips! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Det bästa sättet att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Stanna bara och börja inte igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Om du röker hemma, rengör allt grundligt, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Shampoo din klädsel och mattor, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Håll dig borta från de typ av platser eller saker som du normalt associerar med att röka.

Tips! Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada, men sanningen är det som verkligen kommer. Håll dig med att säga att "bara en" får inte ge in och röka en cigarett.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara den absolut svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. När din kropp sköljer nikotin, är cravings vanligen psykologiska i naturen. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte påminns eller utlöses att röka.

TIPS! Det är viktigt att du undviker de utlösare som får dig att begära en cigarett. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ofta känslomässiga skäl till din rökning vana. Om du kan ta itu med det underliggande problemet, kan du förlora uppmaningen att tända eller bättre kunna styra den.

Deep Preatment

Djupa andningsövningar kan vara till hjälp om du kommer förbi ett cigarettbehov. Detta ger dig en chans att fokusera på alla de skäl du slutade i första hand. Det kommer också att tvinga lite syre i dina lungor, vilket kan få dig att känna dig frisk. Djupa andningstekniker kan snabbt och när som helst.

TIPS! Några rökare tycker om att skära tillbaka på att röka är en bra start. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta.

Många människor föreslår tuggummi eller hård godis när ett begär tränger. Elektroniska cigaretter ger också snabb lindring.

Som du kan se behöver du anta ett nytt perspektiv för att verkligen förstå hur du kan sluta röka för livet. Försök att komma ihåg att vara stark, och kom ihåg att du inte bara gör det själv, utan att leva ett långt liv för dem du älskar. De tips du har lärt dig i den här artikeln kan hjälpa dig att göra just det.Source link