Att förlora den rökning som finns i dag med dessa bra stopptips!


En av de svåraste sakerna att sluta röka måste hantera det dagliga livets liv utan cigaretter. Genom att använda råd och tips i den här artikeln kommer du att kunna befria dig från din rökvanor och sluta för gott.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. En terapeut placerar dig i en hypnotisk trance, och de talar med dig i positiva bekräftelser som inbäddar sig i ditt undermedvetna sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare på förhand. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, som att leka med dina husdjur eller barn.

Sluta röka

De tips som ges i den här artikeln bör ge dig verktyg och förtroende för att sluta röka. Om du känner till en annan person som försöker sluta röka, dela den här informationen med dem!Source link