Att förlora den rökning som finns i dag med dessa fantastiska stopptips!


Även de med starka testamenten kan ha svårt att sluta röka. Verkligheten är att även människor som verkligen är intresserade av att sluta röka känner att de får något från att röka. Om ditt mål är att avsluta, läs vidare för tips och förslag som kommer att göra allt för dig.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att öka vikten som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka ditt system och undvika onödig viktökning.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de närmaste du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömande . Låt dem veta att du kommer vara humörbar i början och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då . Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, kompletterar du försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar.

Om du till exempel tenderar att röka under körning eller när du dricker, måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här hjälper dig att börja på vägen för att sluta röka.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta hjälper dig att börja din resa för att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första rök den dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett snarare än en hel en för att minska din rökning.

Sluta röka

Det bästa rådet att hjälpa dig att sluta röka är att bara göra det. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta vana. Sluta sluta röka och börja aldrig göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Om du rökt, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Det här hjälper ditt hem att känna sig ren och frisk, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Skriv in denna belöningslista där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kan motivera dig motiverad under svaghetstiden.

Planera för hur du hanterar stressiga situationer. Många rökare blir vana vid belysning när något stressigt händer. Har en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Tips! Att undvika de utlösare som orsakar att du längtar efter en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett.

De första dagarna av något sluta-rökning försök kommer säkert att vara det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Det är fortfarande svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Secondhand Smoke

Nu är det lika bra att sluta röka. Inte halvhärtigt sätta ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dag! Avsluta idag kommer du att sluta ge dig till en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som omger dig från att andas in i andrahandsrök, eftersom de sannolikt kommer att utsättas för farlig sekundär rök.

TIPS! Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta.

Rökning används ofta för att hjälpa dig att gå igenom stressiga händelser. Om du gör det måste du hitta en annan teknik som du kan använda för att koppla av när du är stressad.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutar uppleva ibland.

Om du har problem att motstå trängsel att röka , ring en älskad för support. Inte bara handlar det om att prata i telefonen avleda dig från ditt begär, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du hanterar denna typ av problem.

TIPS! För att behålla din viljestyrka trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Få lite träning när du längtar efter cravings, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ibland känslomässiga problem som lurar bakom uppmaningen att röka. När den här frågan behandlas, rökning tenderar att gå bort.

Håll reda på dina rökvanor. När vill du röka mest?

Sluta röka

Tips! Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Välj ett märke som har en obehaglig smak.

När du slutar röka, måste du bestämma dig för att inte ge upp. De flesta som slutar röka för gott har gjort flera försök i det förflutna innan ett slutförsök äntligen lyckades. Om du träffar en snag, bestäm varför det hände, men gå upp och gå vidare.

Byt ut dina rökavbrott med träningsvanor. Eftersom din kropp skadar skadorna genom att röka, kommer din kropp att belöna dig med mer energi. När du blir mer passform, vill du ha cigaretterna mindre och mindre.

Många, många har lyckats sluta röka. Du kan också. Genom att prova ovanstående tips med positivitet och uthållighet, kan du verkligen sparka den här otäcka vanan. När du tänker på den här uppgiften kommer du se hur lätt det kan vara.

TIPS! Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Om du omger dig med ett starkt stödsystem kommer det att vara en stor hjälp i din kamp att sluta.

Många vill önska sig att bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Detta material kommer att ge dig bra information om. Använd informationen du har lärt dig och bli upptagen.Source link