Att förlora den rökning som finns i dag med dessa fantastiska stopptips!


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. Du måste sluta oavsett aktivitet du är inblandad i så att du kan röka ute. Du kanske till och med känner att något är "off" om du inte reser med dina favoritrökar. Om du vill sparka den här dåliga vanan till kanten, fortsätt läsa. Många tips om att sluta erbjuds här.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla med kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Avsluta kan vara en lång process.

Börja med någon typ av träning, för att hålla dig i håg och uppehålla sig från cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Använd fördröjningstaktiken när du känner en överväldigande önskan att röka. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicinering för att sluta röka.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Återstående klokt och hållbart motiverat är två av de största delarna av rökstopp. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräscha och rena dina omgivningar blir. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av att röka, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta. Det kan vara ännu mer användbart.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. De råd som du läser i den här artikeln ger dig de extra verktyg du behöver för att slutligen ge upp cigaretterna. Använd några av de tips du läst för att hjälpa dig att eliminera din önskan att röka.Source link