Att förlora den rökning som finns i dag med dessa fantastiska stopptips!


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta gå bra.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

Sluta röka

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Många individer har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig i en djup trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan du upptäcka att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket gör att de blir enklare.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din slutplan.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

Tips! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kan hjälpa till att balansera din hälsa genom att njuta av hälsosam produktivitet medan du stoppar viktökning.

Ersättningsbehandling

Du kanske vill prova nikotiners ersättningsterapi. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, rastlös och bli frustrerad eller irriterad. Kraven kan överväldiga dig. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

TIPS! Du behöver inte gå igenom det här ensam. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, avslutar du en måltid eller kör, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå till en film. När du når en månad utan att röka, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka längre.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och alla runt dig hälsosammare.

Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Tips! Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka.

De flesta kommer inte att lyckas vid att sparka sitt första försök. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du börjar röka igen, ange ett nytt datum för att sluta igen. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Sätt denna lista på en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Det här hjälper till att hålla dig motiverad under svaghetstimmar.

Du måste göra allt för att hålla din motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

De första sju dagarna utan cigaretter är den svåraste delen av att sluta. Tänk på att du inte kan komma igenom den första veckan. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut toxiner, särskilt nikotin, vilket kan ge dig några obehagliga känslor. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men är inte nära så illa som det ursprungliga nikotinuttaget.

Håll dig borta från de typer av platser eller saker som du normalt associerar med att röka.

Sluta röka

As du har läst i den här guiden, du kan sluta röka om du verkligen följer dessa tips. Det viktiga är att förbli bestämd och följ de planer du själv har. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.

Prova lite kraftig träning. Träning kan göra att du slutar röka mycket mer attraktiv när du märker den omedelbara förbättringen av lungkapaciteten. Att få regelbunden träning kan också hjälpa dig att undvika den äldre komplikationen av viktökning. Vidare producerar övning endorfiner som hjälper till att förbättra det obehag som uppstår vid uttag.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link