Att förlora den rökning som finns i dag med dessa fantastiska stopptips!


De flesta som röker hatar vanan, och vill faktiskt sluta. Inte en person har någonsin lett ett hälsosammare eller säkrare liv på grund av att röka. det leder bara till skada. Använd informationen i den här artikeln för att hjälpa dig att lära dig hur du slutar röka för alltid.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. När du tänker på din lista, kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

TIPS! Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Gör ett gym medlemskap en del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du har ledt en stillasittande livsstil, börja långsamt, som att gå lugnt och gå varje par dagar och bygga upp därifrån. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväga hjälpa processen med att försöka ersätta nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du.

Det kan bara hoppas att denna del kommer att ha lagt till din kunskap och insikt om det realistiska sättet att sluta. Tänk på att det finns människor som älskar och bryr sig om dig, och de vill att du ska vara med dem så länge som möjligt, så använd det du har lärt dig idag för att sparka den cigarettvanen för gott.Source link