Att förlora den rökning som finns i dag med dessa fantastiska stopptips!


Det finns många fördelar som kommer att bero på ett beslut om att sluta röka.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Detta kan hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväga att skriva ut en lista över fördelar och nackdelar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod att sluta har en 95 procent framgångs rate. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande kan en patch, medicinering eller behandling vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta vara mindre svårt.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha besökt en hypnotisör. Den professionella kan ge dig en djup trance och sedan ge dig positiva affirmationer. När du vaknar, kan cigaretter inte ha samma lockning som de gör nu, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Övning är också en lång väg att minska stressavlastaren. Om du inte är en mycket aktiv person, börja långsamt med några promenader. Tala med din läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande känna uppmaningen, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Det bästa rådet du kan få för att sluta är att helt enkelt sluta röka. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta vana. Försök bara sluta och låt dig inte börja igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva i det långa loppet.

Hitta support via online formulär och samhällen. Det finns en mängd webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra med att sluta strategier och hantera mekanismer med andra människor.

Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du slutligen röker, kan förseningar fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Tips! Om du röker en cigarett är något som du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp . Förhandla med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Planera för att hantera eventuella stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare används för att belysa sig som svar på stress. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt röker.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart som möjligt du slutar röka. Regelbunden aktivitet kommer också att förhindra viktökning. Endorfinerna från en viss grad.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Varje person uppnår sina mål olika. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i framtiden. Du kan triumfera nästa försök att sluta röka.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en gåva till dig själv. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att ge dig incitamentet och slutar tycka omedelbart viktigt.

Sluta röka

Se till att du får tillräcklig sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

När du försöker sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, frukt och grönsaker. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper människor att sluta röka av många skäl. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan hjälpa till att minska viktminskningen när du slutar röka. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kan också förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

Du är redan medveten om många fördelar du får om du slutar röka. Medan du vet varför du vill sluta är en bra start, vet du hur mycket viktigare är, så kom ihåg de tips du har läst här för att hjälpa dig att lyckas. Använd de tips som fungerar, och läs om dem om du tycker att begäret blir för mycket. Håll dig motiverad. Snart kan du börja njuta av livet hos en glad, frisk icke-rökare.

Livet kan vara mycket lättare om du har den information du behöver om Array. Du kommer definitivt att dra nytta av att utbilda dig så mycket som möjligt. Att ha kunskap i alla delar av livet gör dig mer kraftfull. Ta med allt du har läst här; du är aldrig säker på var du ska använda den.Source link