Att förlora den rökning som finns i dag med dessa fantastiska stopptips!


Många tänk på att sluta uppnås enkelt genom att kasta cigaretterna bort och villiga att sluta. Medan dessa saker kan hjälpa dig att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många alternativ tillgängliga för dem som vill sluta röka.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver stödgrupper.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta kan vara en lång process.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Anpassa denna lista till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Bortsett från att du informerar dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Ersättningsbehandling

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använd en nikotinbytesbehandling för att hjälpa till med att sluta. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Ibland kan lusten efter nikotin vara mer än du kan hantera. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

TIPS! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.

När du slutar röka, undvik alla triggare som är kopplade till din vana. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

Förhoppningsvis har denna artikel försett dig med en mängd olika sätt att skapa en solid plan för att sluta röka. Det är orealistiskt att anta att du aldrig kommer att vilja röka igen; De tips du har lärt dig här kan dock hjälpa dig att få en enklare tid att sluta.Source link