Att leva ett rökfritt liv – Tips för att sluta sluta röka


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Om du slutar röka, är fördelarna myriade. Du är säker på att hitta minst en som kan hjälpa dig att fortsätta när din resa blir svår. Fördelarna med att avsluta inkluderar ökad ekonomisk och fysisk hälsa. Hälsan hos din familj är också förbättrad. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök aldrig att kyla kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva och slutar lyckas mycket mer sannolikt.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär.

Hypnos är ett effektivt verktyg för att använda när du slutar röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du äntligen vaknar, kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck som du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

När du vill bli rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa detta som du behöver.

TIPS! Du kanske vill tänka på att du ska försöka med nikotinbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Att sluta röka vanligtvis är svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Kom upp med något som kan distrahera dig vid dessa tillfällen.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Du är mer benägna att hålla fast vid dina vapen om du klämmer fast vid din ursprungliga motivation för att sluta. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.Source link