Att leva ett rökfritt liv – Tips för att sluta sluta röka


Du måste vara korrekt motiverad för att framgångsrikt övervinna din rökning beroende. Det finns så många fördelar när du sparkar din rökning vana. En av dem kommer att vara tillräcklig för att motivera dig när det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och känna och se ung igen. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att släppa dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

Att skriva något ner kan förändra hela ditt tankesätt. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kanske till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver för att hålla reda på att du slutar röka.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Varje person uppnår sin egen väg. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vad som är bäst för dig. Att göra din egen lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Se till att du får mycket vila när du slutar röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om krävet finns kvar, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som hjälper till att sluta mycket lättare.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter. Tänk på att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här är en metod som hjälper dig att sluta röka.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig.

Det bästa rådet att börja sluta röka är bara att sluta. Att stoppa är det bästa sättet att starta dig på din nya väg. Stanna helt och håll aldrig upp en annan cigarett. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Skriv in denna belöningslista där du ofta kommer att få ögat. Detta kan ge dig i svaghetstider.

Hitta support via onlinevyer och samhällen. Du kan upptäcka en mängd olika webbplatser skapade för att hjälpa människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp att jämföra med andra människor.

Tips! Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt associerar med rökning.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, veta att din familj kommer att behöva gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Du vill inte vara en annan statistik.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan sluta röka i de bästa människorna misslyckas ibland. Du kan hitta seger i framtida ansträngning i framtiden.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förutse Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Med fördröjning taktiken berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst gör du själv istället för att offra dig skapar. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig incitament och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Diskutera rökfria läkemedel med din läkare. Det finns många rökavbrott. Fråga din läkare vad de skulle rekommendera så att du kan sluta.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta röka. Det finns ibland känslomässiga skäl som gör att du vill röka. Om du framgångsrikt kan hantera dessa problem, kommer efterfrågan på en cigarett att minska.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Många som slutar röka gillar att bära hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Andra har funnit elektroniska cigaretter som erbjuder snabb lättnad.

När du slutar röka, försök att gå till platser där icke-rökare är. Om du får kaffe, se till att du stannar tillräckligt långt bort från rökning. Om du inte kan röka kan det hjälpa dig att avvärja begär.

Bestämning, körning och motivation är vad som tar dig från rökare till ex-rökare. Om du kommer ihåg hela tiden varför du slutar kommer du mindre sannolikt att välja vanan på nytt. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en tidigare rökare.

Tips! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom.

Förstå att när det gäller allt i livet är kunskapen makt. För att fullt ut förstå Array, spendera lite tid på att skaffa sig kunskap om ett så intensivt ämne. Använd informationen som tillhandahålls här för att få en lyckad upplevelse.Source link