Att leva ett rökfritt liv – Tips för att sluta sluta röka


Alla har positiva avsikter att sluta röka, men aldrig följa igenom. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Ta sedan det du har lärt dig och sparka vanan för alltid!

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Tänk på det här alternativet eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Om du plötsligt vill bli rökig, försök att fördröja din rökning. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Se till att du äter bra. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

Secondhand Smoke

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Det betyder att inte bara kommer sluta göra dig friskare, det kommer att göra dina nära och kära friskare också.

Du borde vara optimistisk för resten av ditt liv, för du har nu den kunskap du behöver för att sluta röka så att du kan leva ett längre och hälsosammare liv. Gör vad som krävs för att sluta röka idag och leva rökfritt under resten av ditt liv!Source link