Att leva ett rökfritt liv – Tips för att sluta sluta röka


Du kommer att ha stor nytta för hälsan och på andra sätt när du slutar röka.

Att lägga saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare, och kan till och med sluta göra det enklare, eftersom du kan förbli fokuserad.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Att försöka sluta med att gå kallt kalkon är aldrig en bra idé. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas med mycket större sannolikhet.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid öka dina mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får gott om vilopaus när du slutar röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Försök snacka på frukter för att undvika att få upp i vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka ditt system och undvika onödig viktökning i spåren.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, depression och irritabilitet. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Nikotin-ersättningsterapi kan hjälpa till med cravings. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, slutet på en måltid eller körning, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel.

Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. När du gör det en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka ger fördelar för dig och de som är friskare.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla dina planer att sluta. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kommer att hjälpa dig att stärka din gaol avsevärt.

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta röka är inte lätt, så du borde få hjälp av dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

TIPS! Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp önskar när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårda arbete, vilket raderar allt ditt hårda arbete. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala narkotiken.

Nu är det så bra att sluta röka. Inte halvhärtigt ställa ett slutdatum som är två månader från nu, gör idag dagen! idag kommer du att stoppa dig för att svika för en försvagande eller dödlig sjukdom. Att sluta röka skyddar också din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras genast. Regelbunden motion kommer också att hjälpa dig att hålla din kroppsvikt under kontroll. De endorfiner som släpps under träningen kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Sluta röka nu, inte bara för dig själv, utan för alla kära som du har. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Avsluta kommer att göra både dig och dig som älskar dig friskare.

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan kanske lyckas i en framtida ansträngning på vägen.

Du är utan tvekan redan medveten om många hälsofördelar med att inte röka. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Applicera dessa tips när du känner att din motivation behöver en boost eller när du har ett begär. Du kommer snart att uppleva fördelarna med att inte röka.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link