Att släppa en dålig vana för bra, utmärkt råd att sluta röka


Din familj vill inte att du ska röka. Din läkare pressar dig troligen också att sluta. Ditt försäkringsbolag spelar även chimes i genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Vad hindrar dig? Det är dags att göra förändringar i ditt liv och sparka röka.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du vill röka en cigarett kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt.

10 minuter

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Berätta för dem att du förmodligen kommer att vara irrationell och i ett deprimerat humör först. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig sluta röka . Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

Du kan nu känna sig bättre beredd att börja sparka den här vanan. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. Använd de pengar du sparar för att behandla dig själv och din familj till något speciellt.

Tips! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det till senare. Ställ in uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice.Source link