Att släppa en dålig vana för bra, utmärkt råd att sluta röka


Många bra saker kommer från det ögonblick du slutar röka. Utöver hälsofördelarna kommer dina kläder luktar bättre, dina tänder blir vitare och dina fingrar kommer inte att ha de gula fläckarna, så använd tipsen nedan för att sluta lite lättare. Ring på dessa riktlinjer när du känner dig överväldigad, och du kan börja sparka vanan en gång för alla.

Sluta röka ett steg i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Tänk inte för långt framåt i tiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att dessa nya vanor blir en del av din livsstil.

Sluta röka

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning för att sluta röka för gott.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål. Alla gör saker på egen väg. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Gör en lista för dig själv.

Tips! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. Du kan alltid öka dina mål och tidshorisont när du är redo.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Vissa människor gillar inte tanken att sluta kall kalkon, så ge en nikotinbytebehandling ett försök. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda sig av cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Tips! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättning produkter som nikotingummi eller fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Du kanske vill tänka på att prova nikotinutbyten. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

För att förhindra att du tar in dina nikotinuttagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett annat märke av cigaretter. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Tips! Du ska inte försöka sluta röka ensam. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Använd ovanstående råd när du känner sig omotiverad eller när ingenting verkar kunna bli av med dina begär. Du kan njuta av dessa icke-rökare fördelar på nolltid.Source link