Att släppa en dålig vana för bra, utmärkt råd att sluta röka


Även om det finns otaliga människor som desperat vill sluta röka, blir många avskräckta och ger upp för lätt. Du kan sluta om du antar en positiv attityd, hitta din motivation och använda framgångsrika stoppmetoder. Applicera dessa tips till ditt eget liv, och snart kommer du att se att sluta röka är inte så svårt som du en gång trodde.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Ta mycket vila när du försöker sluta röka. När du håller dig på senare nätter blir du sårbar för att ge dig din cigarettbehov.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan mötas i en kyrka, ett gemenskapscentrum eller en skola efter timmar.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta kan vara det extra tryck som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Varje person uppnår sina mål olika. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

TIPS! Om du uppmanas att tända, försök använda en fördröjning taktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När varje dag passerar, förläng din tidslinje lite längre in i framtiden.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar som hjälper dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot rökning.

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra så. De flesta människor som framgångsrikt slutar sin beroende av cigaretter har en solid plan och konstanta motivationsfaktorer som fungerar för dem. Informationen i den här artikeln ger dig den information som behövs för att bilda en bättre plan för dig själv, och kanske hjälpa dig att hålla fast vid den.Source link