Att släppa en dålig vana för bra, utmärkt råd att sluta röka


Som vetenskapen har visat är nikotin i cigaretter mycket beroendeframkallande. Det är därför som man sparkar cigarettvanan är det svåraste man kan göra. Se till att du har solid information om det bästa sättet att gå vidare så att du har en stor chans att nå ditt mål.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Tips! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Vila är viktigt när du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

Förtjänar med hjälp av din familj och dina vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin har gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Nikotinbyten

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

På grund av narkotikamissbrukarnas narkotiska egenskaper är det mycket svårt att sluta röka. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Använd informationen som finns här för att göra saker lite mer hanterbara för dig själv. Med lite hårt arbete och bra information kan du lyckas med att sparka rökningens vana.Source link