Att släppa en dålig vana för bra, utmärkt råd att sluta röka


Många människor vet inte hur man egentligen försöker sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Ju mer informerade du handlar om att sluta röka, desto lättare blir det att faktiskt sluta. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

TIPS! Sluta röka gradvis. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta kan vara en lång process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och människor som slutar röka behöver stressavlastningar! Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Älskade Ones

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Avsluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Sluta röka

Som du kan se finns det ett antal saker du kan göra för att hjälpa dig i din strävan att sluta röka. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Du kommer att kunna sluta röka med hjälp av informationen från den här artikeln.Source link