Att släppa en dålig vana för gott, utmärkt råd att sluta röka


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intresse. Det är tveksamt att du kommer att ha träffat en medrökare som faktiskt tror att det finns hälsofördelar med cigaretter. Endast personer som har kunnat sluta röka förstår verkligen hur mycket ansträngning som krävs. Läs vidare för deras råd och expertis.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Nonsmokers kan aldrig förstå varför du skulle fortsätta att röka cigaretter, trots alla de allvarliga hälsoskador som rökning orsakar. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Några personer som har slutat har dock delat sitt råd i den här artikeln. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.Source link