Att sluta röka är enklare med det här stora rådet


Det finns miljoner människor som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning är verkligen dåligt för dig, och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Fortsätt läsa för några väldigt användbara tips och tricks om hur du kan sätta stopp för din rökning, en gång för alla.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Skapa din egen lista gör det här.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Prata med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta att du kanske inte har. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Behandla dig själv

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Därefter förlänger tiden mellan belöningar tills du inte längre vill röka.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Om du vill sluta röka, kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte mer än normalt eller på annat sätt. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Vid vakning vänta en timme innan du har din första dagliga rök. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Tips! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Hitta support via online formulär och meddelandekort. Många webbplatser finns enbart för att hjälpa människor att sluta sin tobaksvanor för gott. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika emotionella kamperna som följer med denna resa.

Single Puff

Gör ett rökfritt mantra. Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra alla dina framsteg gå i spill. Tänk på vad en enda puff kan göra.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Med någon tur känner du dig nu mer i stånd att följa med dina mål. För att vara stark i ansiktet av frestelse, håll alltid din motivation i åtanke. Du vill leva ett långt och uppfyllt liv, så använd ovanstående råd idag för att sluta röka.