Att sluta röka är enklare med detta stora råd


Många rökare blir beroende av nikotin, vilket är en mycket beroendeframkallande substans, vilket gör det svårt för dem att sluta. Detta gör det oerhört svårt för vissa människor att sparka vanan. Läs vidare för några värdefulla råd som bättre förbereder dig för framgång när du försöker avsluta din beroende av cigaretter, en gång för alla.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

10 minuter

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Avsluta och låt inte dig själv röka igen. Förbinda sig att stanna, period. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du har slutat. Tvätta gardiner och möbler, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Omgiv dig med motivativa anteckningar, eller bifogar betydelse för ett smycke, bär det ofta. Oavsett vad du bestämmer, med en visuell påminnelse kommer du att behålla frestelser och begär i våg

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Komma med nya planer för att hantera stress. Det är vanligt att de som röker är vana vid att lindra stress genom att puffa på en cigarett. Om du gör en plan för de saker du ska göra, kommer du troligtvis att lyckas sluta röka. Håll en lista med flera distraktioner som du kan använda om en inte fungerar.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, så starta en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Om du deltar i frekvent fysisk aktivitet kommer du också att vara mindre benägna att gå ner i vikt. Även om du fortfarande känner nikotinbehov, kommer du inte ha så svårt en tid med abstinenssymptom om du tränar. Övning orsakar endorfiner att öka genom ditt system, vilket ger dig en känsla av lycka och välbefinnande.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänka på att vilja sluta. Att hålla en positiv attityd om att sluta kan hjälpa dig att hålla dig engagerad, så att du kan släppa vanan snabbare. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Att upprepa dessa idéer till dig själv hjälper dig att behålla din motivation och engagemang.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Det är svårt att sluta röka på grund av den beroendeframkallande nikotin som finns i cigaretter. Att sluta kan vara en utmaning för människor, i deras kropp och i deras sinne. Använd informationen i den här artikeln och gör det enklare för dig själv. Om du försöker tillämpa informationen du bara läste finns det ingen anledning att du inte kommer att kunna sluta.Source link