Att sluta röka är enklare med detta stora råd


Du vet att du kommer att dra nytta av hälsan och på andra sätt när du slutar röka. Håll fördelarna i åtanke och använd information som det som finns i följande artikel för att hjälpa dig genom de hårda platserna. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket att sluta.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

Se till att berätta för din familj och vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

TIPS! Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. Att fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Du måste göra allt för att hålla din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Oavsett, hitta ett visst sätt att motstå frestelsen så att du inte längtar efter en cigarett.

Be om support online via grupper eller forum. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra. Det kan hjälpa till att modellera din egen efter dessa metoder. Dessutom kommer de som slutar med dig att kunna relatera till de känslomässiga utmaningar som följer med att röken upphör.

TIPS! Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan Var motiverad och engagerad. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullgjort sitt beslut att sluta röka.

Du vet redan om många fördelar med att bli en icke-rökare. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Använd dem när du tror att dina motivationsnivåer behöver öka eller när ett begär uppstår. Snart kan du börja njuta av livet hos en glad, frisk icke-rökare.Source link