Att sluta röka är enklare med detta stora råd


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Artikeln nedan kommer att ge dig några viktiga uppgifter, för att göra dina avsikter att sluta, till en verklighet. Gör ditt åtagande att sluta för gott!

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din daglig rutin. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte tycka som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. När du har pratat om din situation kan läkaren ordinera ett läkemedel som hjälper dig att övervinna nikotinberoende.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Secondhand rök kan leda till många stora hälsofrågor. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Sluta röka

TIPS! Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Berätta för dig själv att du ska vänta i 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att sluta röka mål.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra människor. Du kommer att hitta tröst när du pratar med människor som går igenom samma slags kampar.

Undvik aktiviteter eller situationer där du tidigare röker för att försöka sluta röka. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin.

Tips! För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka att äta grönsaker och frukt istället för att äta grönsaker och frukter. av sötsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Du kommer att känna dig mer optimistisk om resten av ditt liv, för att du förstår att du kan sluta röka och leva en hälsosam livsstil genom de kommande åren. Känn ingen ånger när du tränar det du har lärt dig här och nu.Source link