Att sluta röka är enklare med detta stora råd


Medan alla är medvetna om farorna med att röka, fortsätter många människor att röka. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Om du kämpar med att sluta röka, kommer följande artikel att vägleda dig för att göra rätt val under vägen.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det kommer att ge dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

TIPS! När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du kommer att göra dig själv vänta. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och för att förbättra din hälsa. Träning är också en bra stressavlastare. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Stanna så ofta som möjligt när du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att hjälpa dig Byt ut nikotin du får från cigaretter. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

TIPS! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta är en process.

När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Försök hitta något att tänka på.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

När du tänker sluta byt märken. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Tips! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Ta en dag i taget när du slutar röka.

Du kan sluta idag. Genom att sätta ett datum långt in i framtiden minskar du chanserna för framgång. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna hos andrahandsrök.

Bli av med något som påminner dig om att röka när du närmar dig ditt slutdatum. Kasta ut alla dina tändare och askkoppar. Rengör allt i ditt hem och tvätta dina kläder för att bli av med alla tips från röklukten. När du inte längre kan lukta rök eller se rökutrustning i ditt hem, kommer ditt hem inte påminna dig om cigaretter och sluta utlösa dina nikotin- och tobaksbehov.

När du försöker sluta röka, koncentrera dig på att äta frukt, grönsaker, frön och nötter. Hälsosam, naturlig, låg kalori livsmedel är till hjälp för att sluta. Du kan hjälpa till att ersätta de tröstande rörelser som är förknippade med att röka genom att ha något du kan göra för att hålla din mun och händer upptagen. Inkluderar dessa livsmedel i din dagliga kost kan också bidra till att skära ner på möjlig viktökning. Vitaminerna och näringsämnena hjälper dig också att må bra under återkallningsperioden.

TIPS! Gör ett gym medlemskap en del av din slutplan. Din hälsa kommer att förbättras, och ännu viktigare kommer du att ge dig någonting istället för att röka för att uppta din tid.

Du bör nu förstå att sluta röka är möjligt om du försöker. Det är viktigt att behålla din beslutsamhet och följa dina planer på brevet. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.Source link