Att sluta röka är lättare med det här stora rådet


Den som försöker sluta röka har ofta det bästa av avsikter, men många lyckas med att lyckas. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Applicera allt du har lärt dig i den här artikeln, så du kan sluta röka under resten av ditt liv.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chansen att du faktiskt slutar. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är enklast för dina behov. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Hitta metoden att sluta som är enklaste för dig. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Tyvärr finns det en 95% felprocent bland de som försöker sluta utan hjälp. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

cigarett cravings

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till supportgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjningstaktik. Berätta själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Tala med din läkare om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för en nikotinersättningsmedicinering.

TIPS! Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Sätt informationen i akt och var nöjd med ditt beslut.Source link