Att sluta röka är lättare med detta stora råd


Även med de många negativa effekterna av rökning kommer de flesta att finna det mycket svårt att avbryta vanan. Om det här beskriver dig, har den här artikeln råd om hur man slutar röka för gott. Bestäm vilka som låter rätt till dig och använd dem för att sluta röka.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och känslomässiga belastningen du kan uppleva. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. När du blir klar kan du ha viljekraften att säga nej. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker, kan du då titta på ett längre engagemang.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Sluta röka

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Gör klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Använd dessa förslag och du kan eliminera tobak från ditt liv för alltid. Du förtjänar ett liv som är fri från de negativa effekterna av rökning. Ge dig själv möjligheten att stoppa denna hemska missbruk. Du kommer att se många fördelar i din hälsa och livskvalitet efter att du slutat röka.

TIPS! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Ju längre du stannar upp, desto mer begär du kommer att möta.Source link