Att sluta röka är lättare med detta stora råd


Det finns otaliga människor där ute som vem älskar att sluta röka. Rökning är katastrofalt för din hälsa och kan orsaka allvarliga, långvariga skador på dina lungor och andra organ. Rådgivningen i den här artikeln kan hjälpa dig att slutligen bli av med din missbruk av rökning.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Avsluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Klipp tillbaka på rökning. Detta hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Undvik att röka när du först vaknar. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar röka och har ett återfall, lär du dig vad som gick fel och strävar efter att sluta längre nästa gång. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Tips! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Detta kommer att göra ditt hem luktigt bra och göra det så att du kommer in i ditt hem inte utlöser behovet av att röka.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. En massa människor som röker används för att röka en cigarett när de blir stressade. Om du utvecklar en alternativ plan, kommer du dock bättre att kunna undvika att röka. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer, miljöer och aktiviteter som generellt resulterat i att du röker. Försök ändra dina aktiviteter under dagen för att undvika situationer som du associerar med att röka. Du kan ta med kaffet längs arbetet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får begäret.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Denna artikel ska ge dig ett bättre perspektiv på hur man slutar röka. Kom ihåg hur viktigt det är att upprätta ett stödsystem och att göra allt för att övervinna denna vice. Använd riktlinjerna från den här artikeln och gör dig stolt!Source link