Att sluta röka är lättare med detta stora råd


Så många rökare vill sluta sin beroende av cigaretter. Rökning är inte bra för rökarens hälsa, och långvarig exponering kommer att skada dina lungor över tiden. Så kolla igenom den här guiden och hitta de saker du kan göra för att verkligen bli av med din rökning vana för gott.

Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, göra disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Om du fortsätter och röker, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du äntligen vaknar är du kanske inte lika intresserad av cigaretter som tidigare, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Avsluta är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Gör en lista och specificera alla metoder du slutade. Varje person har en unikhet om hur de får saker och mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vad dina bästa alternativ är. Att göra din egen lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande vill ha en cigarett, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du ringer.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinersättningsterapi. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlöshet, frustrerad eller deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva i kroppen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, dock.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan ge dig motivation genom att komma ihåg de skäl du ville sluta börja med.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de som är friskare.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att sluta röka. Tänk på hur ditt liv du kommer att ha. Dina tänder kommer att se vitare ut, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du gillar. Till exempel gå till en film efter en vecka som du inte röker.

Om du röker i ditt bostadsområde, var noga med att städa ditt hem grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem luktigt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt röker.

Den första veckan efter att du börjar sluta är det absoluta svåraste. De första två dagarna utan att röka är när kroppen försöker bli av med allt nikotin som det har hållit på. Efter det att de fysiska begären har gått, kommer du att uppleva huvudsakligen psykologiska begär. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Tips! Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Avsluta omedelbart kommer ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden motion kan också förhindra vikt under kontroll. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; Det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

TIPS! Be om support online via grupper eller forum. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka.

När du försöker bryta rökning vana, koncentrera dig på att äta frukt, frön, frukt och grönsaker. Det finns många fördelar med att äta naturliga livsmedel medan du slutar röka. För en sak, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteende ersätta rörelsens rörelser. Att äta denna typ av diet kan också hjälpa till att sakta ner din vikt som du kanske få. Näringsämnena i dessa livsmedel kan också förbättra hur du känner dig när du går igenom uttag.

När du bestämt dig för att sluta röka är det viktigt att du löser dig för att hålla ut. De flesta ex-rökare har försökt sluta röka flera gånger utan framgång innan ett avslutningsförsök slutligen lyckades. Om du har ett bakslag, ta reda på vad som utlöstes och fortsätt sedan.

Denna artikel ska ge dig ett bättre perspektiv på hur man slutar röka. Håll dig motiverad och fokusera på ditt slutmål, kom ihåg vem du gör det här för och varför det är viktigt för alla du älskar. Med dessa tips och ett bra stödsystem kan du sluta röka för gott.

TIPS! Sluta röka så snart som möjligt. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Helt enkelt välja idag att sluta röka.Source link